Sport

SURPRIZĂ. Pe cine vrea să-l ia „Isă” la echipa pe care o antrenează în Arabia Saudită?!… Ce spune antrenorul brașovean despre sosirea lui Răzvan Lucescu la Al-Hilal?! UPDATE. Noul antrenor al lui PAOK e…

 

UPDATE. PAOK Salonic a găsit rapid antrenor după plecarea lui Răzvan Lucescu la Al-Hilal Ryadh. Alesul este Abel Ferreira, care a terminat campionatul Portugaliei pe locul 4 cu Sporting Braga, după cum a informat L’Equipe.

……………………………………………………………………………………………………………..

Antrenorul brașovean Daniel Isăilă a relatat că sosirea lui Răzvan Lucescu în funcția de antrenor al echipei Al-Hilal Ryadh, vicecampioana Arabiei Saudite, nu e un pas înapoi, fiindcă fotbalul din țara arabă este peste cel din Grecia, unde „Juniorul” a câștigat campionatul, cu PAOK Salonic.

„Cu Liga 1 din România nici n-ar avea rost să compar campionatul saudit, e diferență prea mare în favoarea arabilor! Sunt străini foarte buni acolo”, a spus „Isă”, conform gsp.ro.

De asemenea, potrivit sursei citate, Daniel Isăilă vrea să-l ia pe Ibrahima Tandia, mijlocașul ofensiv franco-malian al echipei Sepsi Sf. Gheorghe, la formația pe care o pregătește, Al-Hazm.

Al-Hazm a rămas în prima ligă saudită, după ce la finele sezonului trecut a câștigat barajul pentru supraviețuire/promovare.

În decursul timpului, la Al-Hilal Ryadh au activat ca antrenori și Ilie Balaci, și Anghel Iordănescu, și Cosmin Olăroiu, și Laurențiu Reghecampf. Înainte de a trata cu Lucescu jr., Al-Hilal l-a ofertat pe Mirel Rădoi, selecționerul reprezentativei U21 a României, care a refuzat propunerea primită.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button