Sport

SURPRIZĂ. Cine l-a DEMIS pe Ionel Ganea?!…

 

Dumitru Dragomir, președintele onorific al grupării FC Voluntari, a dat detalii, astăzi, despre modul în care antrenorul făgărășean Ionel Ganea a fost dat afară de la echipa ilfoveană.

„Consiliul de Administrație a hotărât demiterea antrenorului. Eu nu prea am fost de acord, dar ei dau banii. Gigi Becali a influențat darea afară a lui Ganea, vă spun precis asta. Rudele lui Gigi sunt în jurul echipei, cuvântul lui are mare influență. Ganea a vorbit urât de el la un moment dat și Gigi Becali nu l-a uitat. A fost la discuții, iar când eu întorsesem situația, Gigi a zis: «Dați-l afară!». Și ceilalți au decis: «Afară cu el!». N-am putut să evit demiterea lui”, a destăinuit „Corleone” la Dolce Sport.

De pregătirea formației din Voluntari se vor ocupa Dinu Todoran, un alt fost fotbalist crescut la Brașov, și Yuksel Yeșilova, cei doi fiind supervizați de profesorul Mircea Rădulescu.

CITEȘTE ȘI: Antrenorul Ionel Ganea, demis de la FC Voluntari


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare