Sport

SUPER-SEXY. Noile „babes” din tenis!!!

  • puig.jpg
  • hesse.jpg
  • bencic.jpg
 

Ana Ivanovic, Maria Sharapova, Eugenie Bouchard, Camila Giorgi, Mandy Minella, Caroline Wozniacki, Donna Vekic sunt, deja, consacrate…

Acum, pe firmament au apărut noi frumuseți în lumea tenisului, care stârnesc aplauzele publicului și pentru modul cum arată.

1. Maryna Zanevska are 22 de ani. Trăiește în Namur (Belgia) de la vârsta de 7 ani. Este membră a Justine Henin Tennis Academy. E numărul 146 WTA și, până acum, n-a fost pe tabloul unui turneu de Grand Slam.

2. Monica Puig este considerată ambasadoarea sexy din Porto Rico. Se mândrește cu faptul că a ajuns la Wimbledon în al patrulea tur. Speră să-și depășească această performanță la Australian Open. Actualmente ocupă locul 52 mondial.

3. Amandine Hesse ocupă locul 166 WTA. Franțuzoaica n-a reușit să câștige vreun turneu până în acest moment, însă strălucește pe terenurile de tenis datorită sex-appeal-ului.

4. Belinda Bencic, elvețianca în vârstă de 18 ani este numărul 13 WTA. Este antrenată de Melanie Molitor, mama Martinei Hingis. Are două victorii în palmares, la Eastbourne și Toronto, anunțându-se viitorul star din circuitul tenisului feminin.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button