Sport

Super Bowl LVIII. Patrick Mahomes şi lupta cu istoria. Taylor Swift şi Travis Kelce, moment viral

Super Bowl LVIII. După un meci electrizant, Kansas City Chiefs a învins-o pe San Francisco 49ers, 25-22, după prelungiri şi și-a apărat trofeul NFL.

A fost doar a doua oară în istorie când Super Bowl a avut nevoie de prelungiri. S-a mai întâmplat în 2017, când New England Patriots a învins-o cu 34-28 pe Atlanta Falcons.

Super Bowl LVIII a adus pe Allegiant Stadium din Las Vegas duelul dintre Patrick Mahomes şi Brock Purdy, primul având câştig de cauză, după un meci cu răsturnări spectaculoase pe tabela de marcaj.

Partida a început timid. Moody a pus primele 3 puncte pe tabelă pentru 49ers trimiţând printre beţe de la 55 de yarzi. S-a făcut 10-0, după o fază de atac superbă. Mingea a circulat pe traseul Purdy – Jennings – McCaffrey, ultimul ajungând în terenul de ţintă. La pauză s-a intrat cu 10-3, după un field goal al lui Harrison Butker. Acelaşi Butker a redus din handicap cu un nou field goal, după care la rampă a ieşit Patrick Mahomes, care l-a găsit perfect pe Valdes-Scantling, iar Chiefs au trecut în avantaj, 13-10. În sfertul 4, 49ers au trecut din nou în faţă. 16-13, după un touchdown reuşit de Jauan Jennings, servit de Brock Purdy. A urmat momentul care putea duce trofeul la San Francisco, însă Moody a fost blocat 49ers s-au ales doar cu 6 puncte din acest touchdown. Până la finalul timpului regulamentar nu s-a mai marcat vreun touchdown. Butker a făcut 13-13, după care Moody a dus-o din nou pe San Francisco în avantaj, 16-13. Cu 3 secunde rămase pe tabelă, Butker a reuşit un nou field goal şi a trimis meciul în prelungiri, unde acelaşi Moody a avut primul cuvânt cu un field goal. Patrick Mahomes a fost însă omul decisiv şi a declanşat nebunia pe final, când l-a găsit liber pe Hardman, care a marcat touchdown-ul care a dus trofeul în vitrina celor de la Kansas City Chiefs.

Super Bowl LVIII. Astfel, Kansas City a ajuns la cel de-al patrulea Super Bowl şi a reuşit să îşi apere trofeul câştigat în sezonul precedent, lucru nemaivăzut de 19 ani. New England Patriots, condusă de Tom Brady, reuşea acest lucru. MVP-ul Super Bowl LVIII, Patrick Mahomes, a ajuns acum la trei trofee câştigate şi continuă lupta cu istoria în încercarea de a trece de Tom Brady, care deţine 7 inele de campion.

Super Bowl LVIII | MyTex.ro
FOTO: nfl.com

FOTO: nfl.com

Super Bowl LVIII. Taylor Swift şi Travis Kelce, moment viral

De la Super Bowl nu a lipsit Taylor Swift, cea care recent a câștigat un nou premiu Grammy. Artista a oferit la final un moment viral. Ea a mers la iubitul ei, Travis Kelce, jucător la Kansas City Chiefs, pe care l-a sărutat. Iar imaginile fac înconjorul planetei.

Super Bowl LVIII | MyTex.ro
Kansas City Chiefs tight end Travis Kelce (87) kisses Taylor Swift after the NFL Super Bowl 58 football game against the San Francisco 49ers, Sunday, Feb. 11, 2024, in Las Vegas. The Chiefs won 25-22. (AP Photo/John Locher)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare