Sport

Șumudică și SECRETUL SUCCESULUI în Turcia!!!

 

Antrenorul Marius Șumudică este în vogă în Turcia după parcursul excelent al echipei sale, Kayserispor (26 p), în Süper Lig. Acum, „Șumi” pregătește cu entuziasm partida de duminică, de pe teren propriu, cu Beșiktaș Istanbul (26 p), una care se va disputa cu „casa închisă”.

Despre modul cum lucrează tehnicianul român la Kayserispor a dezvăluit fundașul Atila Turan pentru afyonkarahisar.com.tr.: „«Mister» vrea să jucăm un fotbal enuziasmant, să pasăm, să deținem posesia… Este un antrenor experimentat, care-şi iubeşte jucătorii. Mai ales în meciuri simţi asta. Bineînţeles că nu vorbeşte tot timpul cu toţi, dar uneori ne dă câte un mesaj prin care te face să te simţi apreciat şi sigur pe tine. Este o persoană sentimentală. Luptă pentru noi în timpul meciurilor şi noi încercăm să dăm cât mai mult pentru el. Glumeşte cu jucătorii la antrenamente, creează o stare de spirit specifică performanței”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button