Sport

Șumudică – SHOW!!! Rednic, LOVIT DE GHINION în prima etapă din noul sezon al Superligii Saudite!!!

 

Aseară, Al-Shabab Ryadh, echipa antrenată de Marius Șumudică, a câștigat derby-ul cu Al-Ittihad, 1-0, din prima etapă a Superligii Arabiei Saudite la fotbal.

Golul gazdelor a fost marcat de Al-Shamrani, în minutul 79, Valerică Găman și Constantin Budescu fiind integraliști la formația învingătoare.

La final, „Șumi” a făcut show, impresionându-i pe fanii lui Al-Shabab, prezenți la meci în număr mare: a dansat și s-a pus în genunchi în fața camerelor TV.

„Antrenorul nostru are charismă și personalitate, lucru care nu este la îndemâna oricui”, au scris suporterii lui Al-Shabab pe rețelele de socializare.

La rându-i, tehnicianul Mircea Rednic a avut neșansă cu formația pe care o pregătește, Al-Faisaly, în runda inaugurală: a remizat pe teren propriu, 2-2 cu Al-Batin, după ce a condus cu 2-0. Golul prin care oaspeții au egalat a fost înscris în minutul 90+5.

CITEȘTE ȘI: Ce A FĂCUT „Isă” în prima etapă din Superliga Arabiei Saudite?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare