Sport

Șumudică la FCSB?

 

FCSB a rămas fără antrenor după ce Nicolae Dică a demisionat. Patronul Gigi Becali a vorbit despre Mihai Teja și Dan Alexa ca posibili înlocuitori, însă se pare că și Marius Șumudică, tehnicianul formației Al Shabab din Arabia Saudită, este în cărți.

„Gigi Becali vorbește săptămânal cu mine, e prietenul meu, nu am ascuns asta. Are încredere în ce îi spun, mă întreabă fel de fel de lucruri despre fenomenul fotbal. Nu ascund că mi-aș dori la un moment dat să lucrez cu Becali, fiindcă e un om care investește, pune totul la dispoziție și e un tip pe care aș vrea să văd dacă îl dovedesc cu inteligența mea profesională. Nu are nici o legătură cu trecutul meu, dar sunt un antrenor profesionist, care își dorește să facă performanță în continuare și să ia titluri. Eu nu am spus că, în momentul de față, vin la FCSB sau la Steaua, că nu știu care este problema juridică. Eu sunt sub contract un an și jumătate, dar încă o dată spun că Gigi Becali este un subiect atractiv, un om care vrea să facă performanță și asta vreau și eu. Cred că aș fi în stare să port o discuție cu acest om și să îl fac să înțeleagă ce e bine la fotbal. Oriunde l-aș avea patron pe Gigi Becali, cred că am face performanță. Am o clauză de reziliere la echipa mea”, a declarat Șumudică la Digi Sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare