Sport

„Șumi”, CE DECLARAȚIE după o nebunie de meci…

 

Gaziantep Gazişehir, formația antrenată de Marius Șumudică, a învins-o pe Beșiktaș Istanbul cu 3-2, într-un meci extrem de palpitant. La gazde, foștii steliști Alin Toșca și Junior Morais au fost titulari. Trupa lui „Șumi” a condus cu 3-0, dar „vulturii” au revenit pe final, punctând de două ori într-un singur minut (83). N-au mai reușit, însă, să egaleze, deși s-au dictat 10 minute de prelungire într-o partidă tensionată, cu penalty-uri, eliminări și mulți nervi.

„Dacă această dispută s-ar fi încheiat 9-2, ar fi fost un rezultat normal. În prima parte, am avut două bare și trei situații unu la unu cu portarul. Nimeni nu poate avea dubii asupra jocului și scorului… Noi am învins tactic, am câștigat pentru că am avut o strategie inspirată. Am vorbit cu băieții mei toată săptămâna, le-am arătat ce trebuie să facă atunci când avem mingea, iar acum formația mai bună tactic a fost Gaziantep”, a spus „Șumi” la finalul confruntării.

În urma acestei victorii importante, Gaziantep a acumulat 7 puncte și a urcat pe locul 6 în prima ligă din Turcia, după primele 4 etape disputate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare