Sport

Studenții Universității „Transilvania” și membrii ACS Corona Brașov, la startul Maratonului Internațional Brașov

 

Intrăm in linie dreaptă până la startul maratonului panoramic al României, Maratonul Internațional Brașov, iar organizatorii competiției ne dau mai multe informații despre cine ia startul, în cursele din 19 și 20 mai.

Astfel, sute de studenți vor alerga la Crosul Universității „Transilvania”, intrat în premieră sub umbrela Maratonului Internațional Brașov, pe distanța de 2,5 km.

Printre noii parteneri ai competiției se numără Universitatea „Transilvania” și Inspectoratul Școlar al Județului Brașov, care sprijină desfășurarea crosului dedicat studenților.

Mai mult, organizatorii lucrează alături de comunitatea locală și, pentru a sprijini adopția cât mai largă a sportului și a stilului sănătos de viață, partener al evenimentului va fi, în acest an, și ACS Corona Brașov, care va alinia, la startul competiției, o echipă ce va aduce un plus de culoare evenimentului.

Maratonul Internațional Brașov înseamnă două zile de spectacol, pe 19 și 20 mai, în care te vei bucura din plin de atmosfera și surprizele unui eveniment la standardele AIMS, cel mai important for international din domeniu. Cursele noastre au doar limita inferioară de vârstă, de șase ani, și o varietate de probe care satisfac orice nivel de pregătire.

Înscrierile sunt deschise până în data de 15 mai pe site-ul http://maratonulbrasov.ro/, iar brașovenii beneficiază de acces gratuit la cursele populare și la cele pentru copii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare