Sport

Stranieri la FC BRAȘOV?! Ultimul cuvânt la angajare îl are…

 

Antrenorul Ilie Stan caută în continuare întăriri în cadrul lotului. Axul central este considerat a fi destul de fragil, astfel că se dorește achiziționarea unui fundaș, unui mijlocaș și a unui vârf de atac. Cum din țară nu prea sunt variante pe placul lui „Iliesta”, așa cum am aflat pe surse, se studiază, acum, unele propuneri din străinătate.

Altfel, se întârzie numirea unui ofițer de presă și a unui responsabil pe zona de marketing la „new” FC Brașov. Din câte se știe, primarul Allen Coliban va decide (și) aceste numiri, după care acestea vor fi anunțate de președintele Ioan Mărginean.

S-au jucat și primele două meciuri din cadrul etapei a treia a Ligii 2 la fotbal: FC Hermannstadt – Poli Iași 2-1, Universitatea Cluj – Unirea Constanța 1-0. Echipele victorioase au punctaj maxim (9). FC Brașov Steagu’ Renaște (2 p) va întâlni mâine, de la ora 11.00, pe Stadionul „Tineretului”, formația Unirea Slobozia (6 p).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare