Sport

Story-ul unei VOLEIBALISTE TRANSSEXUALE!!! Vrea să fie deputat!!!…

 

O voleibalistă transsexual, pe cale să devină deputat!

Voleibalistă profesionistă, Tifanny Abreu visează să devină primul deputat transsexual din Parlamentul Braziliei, reprezentând un partid conservator. Înainte de a se prezenta la scrutinul din 7 octombrie, atacanta de 192 cm, în vârstă de 34 de ani, născută sub numele de Rodrigo Pereira de Abreu, şi-a început cariera la volei masculin, jucând în Franţa, Spania, Belgia şi Franţa.

„Timp de 27 de ani, m-am consumat în interior. Am vrut să fac schimbare de sex când avea 12-13 ani, pentru că încă din copilărie mă simţeam femeie. Atunci nu existau informaţii şi medici specializaţi pentru a mă putea opera”, a spus Abreu.

În cele din urmă, a făcut tranziţia în 2012, în urma unei depresii puternice: „Nu mai puteam trăi în acel corp”. Acum, Tiffany este legitimată la echipa feminină Bauru, din statul Sao Paulo.

La început, numeroase jucătoare din Brazilia auj fost indignate de această legitimare, însă cum Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a autorizat transexualelele să joace în competiţii feminine dacă nivelul testosteronului este inferior valorii de 10 nanomoli/litrul de sânge…

La alegerile generale din Brazilia sunt 53 de candidaţi transsexuali, faţă de 5 la scrutinul precedent, însă numai Tiffany Abreu nu reprezintă un partid de stânga.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button