Sport

Știri pag. 1

 

Alt proiect…

Senatorul PSD Ovidiu Donţu a depus în Parlament o iniţiativă legislativă care prevede că directorii şi directorii adjuncţi din învăţământul preuniversitar vor fi aleşi prin votul membrilor corpului profesoral al respectivei unităţi de învăţământ, pentru un mandat de 4 ani, care poate fi reînnoit. Potrivit proiectului, alegerile se organizează de către unitatea de învăţământ preuniversitar, prin inspectoratul şcolar.

 

Zi fără cursuri

Ministerul Educaţiei a hotărât ca pe data de 5 octombrie, când este sărbătorită Ziua Mondială a Educaţiei, cursurile să fie suspendate. Decizia s-a dat printr-un ordin al ministrului Educaţiei Naţionale şi Cercetării, în care a fost stabilită structura anului şcolar 2016-2017. În fiecare judeţ, însă, sindicatele din educaţie şi inspectoratele şcolare vor stabili felul în care va fi marcată această sărbătoare în unităţile de învăţământ.

 

Marica, în Serie A

Ciprian Marica nu şi-a mai găsit echipă după despărţirea de Steaua, însă sunt şanse mari ca situaţia să se schimbe în zilele următoare. Conform presei din Italia, fostul internaţional român ar putea semna cu Palermo, grupare care se află la retrogradare în Serie A. Formația antrenată de Roberto De Zerbi, fost fotbalist la CFR Cluj, are mare nevoie de un atacant cu experienţă, iar Marica, jucător liber de contract, ar putea fi soluţia ideală pentru a rezolva problemele din ofensivă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button