Sport

„Stejarii”, fără căpitan în meciul cu Italia

 

Naționala de rugby a României va juca duminică ultima partidă la Cupa Mondială din Anglia, cu prima reprezentativă a Italiei. Meciul are o miza uriașă, în cazul unei victorii, „stejarii” urmând să își asigure calificarea directă la următoarea ediție a Cupei Mondiale, care va avea loc în Japonia. 

Din păcate, azi-noapte, staff-ul Naționalei a primit o veste proastă. Căpitanul Mihai Macovei, marcatorul celor două eseuri din partida cu reprezentativa Canadei, a fost suspendat două săptămâni pentru un placaj pericuols. Faza incriminată a avut loc în minutul 12 al confruntării cu Naționala Canadei, când Macovei l-a placat pe Ray Barkwill. Arbitrul partidei l-a sancționat pe căpitanul „stejarilor” pentru placaj înalt, dar nu și pentru placaj periculos. Totuși, după meci, Macovei a fost citat de Comisia de Disciplină, care, până la urmă a decis să îl suspende, astfel că jucătorul nu va putea evolua în disputa cu Italia.
Căpitanul României are la dispoziție 48 de ore pentru a face apel. 

FOTO: digisport.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button