Sport

„STEGARII”, priviți cu RESPECT la Satu Mare!!! Arbitrul este din… Baia Mare!!!

 

Bogdan Andone, antrenorul Olimpiei Satu Mare, tratează cu mare atenție meciul cu FC Brașov de astăzi, primul din etapa a 3-a a Ligii 2 la fotbal.

La conferința de prezentare a fostului „stegar” Silviu Pană (foto: Informația Zilei), Andone a declarat: „Va fi dificil, întâlnim o echipă cu experienţă, cu un antrenor (Cornel Țălnar – n.r.) care ştie nivelul Ligii 2 și are jucători de primă ligă. Trebuie să compensăm cu o organizare bună, să fim o echipă agresivă în sensul pozitiv şi să profităm de punctele slabe ale rivalilor. Deocamdată, privind pregătirea, Olimpia este departe de ceea ce-mi doresc, mai avem mult de muncă. Din fericire, nu sunt probleme de lot. Ne convine ora de disputare, va fi mai răcoare, însă nu ne convine din toate punctele de vedere, deoarece băieţii nu sunt acomodaţi cu această oră”.

Potrivit jurnaliștilor de la cotidianul sătmărean Informația Zilei, Olimpia ar putea evolua diseară în formula: Anca-Trip – Duruş, Mureşan, Heil, Iuhas – Onicaş, Krausz (S. Pană), V. Pop, Bura – Muntean, Faur.

FRF a delegat la această întâlnire o brigadă de arbitri ardeleană, cu băimăreanul Cristian Codrea la centru. Asistenţi sunt Mihai Marica (Bistriţa) şi Ferenc Tunyogi (Zalău), iar observatori, Ioan Mureşan (Timişoara) şi Vasile Rad (Arad).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare