Sport

STEAUA, PE UN BUTOI CU PULBERE. Demisionează Rădoi?!…

 

Egalul obținut aseară pe „National Arena”, 1-1 cu ASA Tg. Mureș în etapa a 7-a din Liga 1, a învolburat iarăși apele la Steaua.

Patronul Gigi Becali a dat vina pentru acest semieșec pe jucătorii roș-albaștri, care „n-au caracter”, aruncând săgeți și înspre antrenorul Mirel Rădoi, acuzându-l că n-a știut să-și motiveze elevii la pauză, când echipa sa avea avantaj pe tabela de marcaj, după reușita lui Adi Popa. Totodată, a precizat că pe atacantul Gregory Tade este dispus să-l dea gratis, anunțând revenirea lui George Țucudean în cadrul lotului. A încheiat dând de înțeles că dorește, din nou, să vândă FCSB-ul.

La conferința de presă, Mirel Rădoi s-a arătat frustrat de rezultat și deranjat de spusele nașului Becali, afirmând printre altele: „Nu am ținut nici de banderola de căpitan, nu țin nici de scaun. Poate o să am timp să-mi iau BAC-ul și licența de antrenor. Dacă voi mai pregăti eu sau altul meciul cu Rosenborg, vedem luni dimineață”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare