Sport

Steaua continuă seria transferurilor spectaculoase

 

Gigi Becali, finanțatorul Stelei, a anunțat transferuri spectaculoase în pauza competițională din iarnă. Primii pe lista lui Becali sunt „astralii” Alibec și Morais, condiția pentru ca cei doi să ajungă la Steaua fiind ca Astra să nu prindă play-off-ul Ligii 1. Următorul este dinamovistul Gnohere, pe care vicecampioana a incercat să îl transfere și în vară.
Trebuie doar ca Astra să nu prindă play-off-ul și îi iau pe Alibec și Morais, că sunt jucători buni. Și pe Bizonul o să îl mai iau, ăștia trei și gata, defilez“, a declarat Becali la Sport.ro.
Ultimul pe lista achizițiilor este Mateiu, jucător scos din lotul Craiovei pentru că este impresariat de Anamaria Prodan.
Pe Mateiu ofer acum 250.000 de euro. Atât au dat ei pe el când l-au luat, atât dau și eu. Dacă vor bine, dacă nu, asta e. Îl iau că îmi e milă de copil, ca să îl salvez“, a mai declarat Becali.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button