Sport

Steaguri fluturânde

 

Fotbalul este la pământ la Brașov după iminentul faliment al grupării patronate de Ioan Nicolae.

Fanii „stegari” s-au implicat și au creat în grabă o echipă care se dorește a fi continuatoarea tradiției „galben-negre”, numindu-l președinte onorific pe Csaba Györffy. Se va începe de jos, iar dacă formația va fi acceptată în liga a patra, atunci se va confrunta, printre altele, cu ACS Steagul Roșu, unde Ioan Mandoca a fost numit, recent, manager general, în lupta pentru promovare. Vor fi orgolii mari, căci destule glorii, printre care Nicolae Pescaru, Marian Ivan, chiar și Gabi Stan, susțin trupa unde Edi Gherghe (fost odată la Corona….) e vicepreședinte. De văzut dacă divizarea asta pe modelul Rapidului sedus de „Ana” lui Copos și abandonat în ape minerale sulfuroase va relansa „sportul rege” în orașul de la poalele Tâmpei.

Toți cei cu bune intenții cred în renașterea Steagului, având exemple de reușită cu cluburi de tradiție (Petrolul Ploiești, „U” Cluj, Farul Constanța) care fuseseră secătuite de vitala sevă financiară, motorul tuturor investițiilor și performanțelor. Acolo, însă, municipalitățile au fost și sunt alături de „găzari”, „uiști” sau „marinari” în aplauzele microbiștilor. La Brașov, după ce proiectul înCoronării Primăriei în fotbal pe bani mulți (auditul, unde-i auditul?!…) a eșuat jenant, handbalul și hocheiul au ajuns să facă legea în sport.

Foarte probabil, însă, la un meci ACS Steagul Roșu – AS „SR” Brașov, chiar și amical, vor fi mai mulți spectatori în tribune decât la un joc cu miză, din campionat, al echipei lui Costică Buceschi, să zicem cu CSM București.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare