Sport

„STEAGU’ NU MOARE”, la Tribunal!!! În realitate, FC BRAȘOV se chinuie să supraviețuiască, măcar până la finalul sezonului!!!

Vasile Dochița pare decis să se retragă

 

Instanța Tribunalului Brașov a luat act, astăzi, de numirea noului administrator judiciar la gruparea „stegară” – firma RTZ&Partners SPRL din Cluj-Napoca – propus de Adunarea Generală a Creditorilor și a decis stabilirea unui nou termen de judecată în dosarul privind falimentul SC FC Brașov SA pentru data de… 20 septembrie.

Asta pentru ca noul administrator judiciar să aibă timpul necesar evaluării situației de la clubul „stegar” și, eventual, să realizeze mult discutatul plan de reorganizare. 

„S-a mai acordat un termen de judecată până la care noul administrator judiciar să poată lua act de toate documentele de la dosar și să formuleze puncte de vedere pertinente pentru continuarea procedurii. Nici un creditor nu a cerut falimentul, probabil și ei au gândit cu sufletul. Totuși, sansele de salvare sunt mici. Se fac în continuare demersuri pentru recuperarea baniilor de la FCSB. Obiectivul imediat este ducerea la bun sfârșit a acestui campionat”, a declarat Alexandru Cosmin Gheorghe, cel care a fost administrator judiciar în ultima perioadă.

Însă, FC Brașov depinde, acum, de banii pe care trebuie să-i primească de la Steaua (FCSB) în urma transferului lui Alex Chipciu la Anderlecht Bruxelles. Dacă Gigi Becali așteaptă decizia TAS, amânând achitarea obligației, echipa de sub Tâmpa nu va putea încheia actualul sezon din Liga 2.

„Aș vrea, dacă e posibiul, să nu ne retragem din campionat, să-l ducem la bun sfârșit. Suntem, totuși, FC Brașov, avem un blazon de respectat. În plus, nu se poate să ne batem joc de fanii care au venit să ne susțină meci de meci. De-acum, vom miza doar pe fotbaliștii care vor să rămână în lot. Le-am spus că, cine dorește, este liber să plece”, ne-a declarat Vasile Dochița, administratorul special al FC Brașov, care a menționat, realist, că, la cum se prezintă lucrurile în acest moment, „stegarii” n-au cum să ia startul în sezonul viitor.

Vasile Dochița a mai spus că e tentat să se retragă de la FC Brașov după ultima etapă a actualei stagiuni, dezamăgit fiind și de prestația jenantă de ieri a „galben-negrilor” în meciul pierdut pe teren propriu în fața Daciei Unirea Brăila.

De remarcat că oaspeții de marți se află într-o situație financiară extrem de dramatică, jucătorii brăileni primind, de la începutul Ligii 2 până în prezent, doar câte 700 de lei, spre deosebire de elevii lui Cornel Țălnar care au încasat în aceaași perioadă câte 4.000-5.000 de lei.

CITEȘTE ȘI:

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button