Sport

START. Mondialele de biatlon role încep astăzi!!! Poze de la festivitatea de deschidere!!! Noutăți…

  • deschidere1.jpg
  • deschidere2.jpg
  • deschidere3.jpg
 

Complexul de biatlon de la Cheile Grădiștei (județul Brașov) este pregătit pentru startul marelui eveniment: Campionatele Mondiale de biatlon role.

Astăzi, de la ora 10.00, este programată cursa de ștafetă mixtă a juniorilor, pentru ca de la 13.00 să se dispute proba similară a seniorilor.

Aseară a avut loc festivitatea de deschidere, delegația României fiind, după cum se observă, în centrul atenției (vezi fotografiile – sursa: pagina de Facebook a competiției).

Și pe site-ul IBU (Federația Internațională de Biatlon), Campionatul Mondial organizat în România este prezentat cum se cuvine. În centrul atenției este un filmuleț cu marea noastră campioană Eva Tofalvi, care prezintă traseele de la Cheile Grădiștei.

De asemenea, s-a relatat că sportivii s-au declarat surprinși de temperaturile deosebit de ridicate, în jur de 30 de grade Celsius, ziua de ieri fiind destinată testărilor rolelor și armelor pentru concurs.

În ceea ce privește întrecerea de ștafetă mixtă a junioarelor, 7 echipe se luptă pentru medaliile puse în joc, favorite, în opinia specialiștilor, fiind Ucraina, cu Yuliya Zhuravok, campioană mondială, și Belarus, având-o în componență pe Darya Blashko, „regina sprintului” la această categoriei de vârstă.

În ceea ce-i privește pe seniori, pentru un loc în top 3 se vor lupta ștafetele Ucrainei, Poloniei, Rusiei și Slovaciei. În ceea ce privește Ucraina, trebuie spus că Olena Pidrushina, campioană mondială în 2013 și medaliată olimpică la Sochi, a revenit în activitatea competițională după un an de pauză.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare