Sport

Stanciu și Chipciu, REMARCAȚI la Anderlecht!!!

 

Într-un meci nebun, Anderlecht Bruxelles a învins-o aseară pe Charleroi, cu scorul de 3-2, în etapa a 6-a a campionatului de fotbal al Belgiei. Gazdele au fost conduse cu 1-0 la pauză, dar au revenit fascinant în prima parte a reprizei secunde, întorcând scorul la 3-1. În final, oaspeții au redus din handicap.

Alex Chipciu a avut o prestație consistentă, dând două pase de gol. A ratat și câteva oportunități însemnate de a-și trece numele pe lista marcatorilor.

În centrul atenției jurnaliștilor belgieni a fost, însă, debutul lui Nicolae Stanciu la Anderlecht, cel mai scump transfer din istoria fotbalului din țara menționată (9.8 milioane de euro).

Despre prestația acestuia, pe site-ul 7sur7.be s-a scris: „Internaționalul român și-a etalat tehnica și viziunea în joc extraordinare, în special în partea secundă. Are un bun control al mingii, și-a lansat colegii în atac prin pase măiastre. Singurul lucru negativ – a ratat două ocazii mari, una în prima repriză, alta, după”.

Anderlecht ocupă locul 2 în Jupiler League, cu 12 puncte, în fața sa fiind Zulte Waregem – 13 p.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare