Sport

STAGIU FEDERAL. Cu BALAURU pe… lună plină!!!

 

Site-ul Federației Române de Fotbal prezintă într-o lumină extrem de favorabilă cantonamentul selecționatei divizionare (fără jucătorii de la Steaua – e de notorietate scandalul) în Antalya.

Conform sursei citate, primul antrenament al „tricolorilor” a avut loc aseară, la 6 grade Celsius, „pe o lună plină”, ultimul sosit în lot fiind… portarul Dragoș Balauru, de la FC Voluntari (foto: frf.ro).

Iată ce aflăm în continuare: „Urmează intrarea în ritmul programului propus de staff-ul echipei naționale și cel puțin două partide amicale, pe 30 ianuarie contra formației Torpedo Kutaisi (Georgia), iar pe 2 februarie împotriva echipei Zimbru Chișinău (Moldova)”.

Așadar, testul cu „Turmekistanul” – bâlba antrenorului Anghel Iordănescu – încă nu a fost parafat.

Normal, convocații sunt euforici în declarații.

De pildă, Andrei Ivan a relatat pentru frf.ro: „E o mândrie să fiu aici, îmi doresc enorm să joc în toate meciurile de pregătire, cât mai mult posibil. E o atmosferă specială la lot, am fost primit foarte bine de prima oară și mă bucur că avem ocazia să fim împreună, cei mai buni jucători din Liga 1, pentru a oferi soluții echipei naționale”, completat fiind, la fel de tonic, de Bogdan Vătăjelu: „Abia așteptam să pășesc din nou pe iarbă în tricoul echipei naționale! Chiar mă bucur că am început din prima zi cu un antrenament. Eu vreau să folosesc fiecare minut petrecut la lot pentru a demonstra că țin mult la încrederea care mi se acordă prin convocare”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button