Sport

Stadion modern lângă BRAȘOV, inaugurat în mai puțin de un an. La noi…

 

În mai puțin de un an, Sf. Gheorghe va avea un stadion modern.

Urbea covăsneană a depășit de mult Brașovul în ceea ce privește fotbalul. E drept, cu ajutor din partea guvernului de la Budapesta, la Sf. Gheorghe va exista din luna noiembrie a anului viitor dun stadion de 8.000 de locuri, excelent pentru oraș.

În urmă cu ceva vreme, Sepsi Sf. Gheorghe era o echipă mică din eșaloanele inferioare, un sparring-partner pentru FC Brașov. În timp ce covăsnenii au investit și s-au dezvoltat, ajungând în Liga 1, sub Tâmpa fotbalul este departe de lumea bună. Fanii „stegari” s-au unit după dispariția FC Brașov și au făcut o echipă, însă singuri nu au nici o șansă să ajungă sus. Apoi, Primăria a reînființat echipa de fotbal Corona, care momentan este în Liga 4.

Tot Primăria a luat brandul FC Brașov și toată lumea așteaptă să vadă unde îl va direcționa și dacă orașul nostru mai poate avea un viitor în fotbal.

Despre ceea ce se întâmplă la Sf. Gheorghe, Cornel Șfaițer, președintele formației Sepsi, a declarat pentru gsp.ro: „La Sf. Gheorghe se fac lucruri deosebite. Avem un stadion care e în lucru. Va avea 8.000 de locuri. Îl vom inaugura în noiembrie 2020. Se investește mult în infrastructură, în terenuri și în academie. Vrem să construim o echipă puternică”.

„E un stadion mic și cochet, de 8000 de locuri, un stadion acoperit integral și un stadion cu patru euro stele. Poate să joace inclusiv Naționala, dacă jucăm cu Malta sau Feroe. Dacă jucăm cu Spania sau Germania, nu o să vină la Sfântu Gheorghe pentru că 8000 de locuri e foarte puțin. Am început anul acesta să lucrăm la stadion, iar anul viitor ar trebui să fie gata. Până acum s-au investit în jur de 3 milioane de euro, dar o să se ducă la peste 15 milioane de euro când o să fie gata stadion. Banii sunt de la guvernul Ungariei, despre care s-a vorbit așa de mult și am fost așa de mult acuzați că noi băgăm banii în echipa mare. Uite că nu e așa. Noi băgăm în infrastructură și o să avem o infrastructură foarte frumoasă”, spunea pentru prosport.ro patronul Laszlo Dioszegy în luna septembrie.

FOTO: prosport.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare