Sport

SR MUNICIPAL BRAȘOV – o societate solvabilă! Viitorul arată bine…

  • anaf_17.jpg
 

După ani de așteptări și eforturi mari din partea celor implicați în acest proiect, SR Municipal Braşov, clubul susţinut de fanii braşoveni, este de acum o societate fără datorii la stat. În ultima perioadă, gurile rele au susținut mereu că SR este o societate aproape de desființare, din cauza datoriilor cumulate în anii anteriori, însă certificatul fiscal eliberat de ANAF Braşov în această săptămână vine să infirme aceste zvonuri.

Din acest moment, SR Municipal Brașov poate să desfășoare activități comerciale, să primească sponsorizări și să participe la concursuri de proiecte cu finanțări nerambursabile, o situație bună în perspectiva sezonului care stă să înceapă și unde accesul spectatorilor este din nou permis.

După o perioadă dificilă, primul meci cu spectatori pentru SR Braşov va fi cel din Cupa României, marţi, de la ora 17.30, pe „Tineretului”, cu FC Braşov.

„Acest moment va rămâne în istoria clubului, eram foarte aproape de a achita toate datoriile către bugetul de stat în ultimele luni, însă mereu au apărut și alte lucruri de rezolvat, însă acum situația este evidentă; SR Municipal Brașov este o societate solvabilă care se poate gândi la lucruri mari pentru viitor, mai ales din perspectiva dimensiunii care o oferă această echipă iubitorilor de fotbal din Brașov. Vreau să mulțumesc absolut tuturor care sub o formă sau alta, acum sau în trecut, au contribuit ca spiritul «stegar» să nu dispară definitiv din oraș. În special aș dori să salut buna comunicare cu instituțiile statului. Băieții din LSS au cele mai mari merite, însă la această reușită au contribuit stegari din toate colțurile lumii. Vreau să transmit un mesaj clar, situația financiară a clubului încă este complicată, avem și un dosar pe rolurile instanțelor civile pentru o creditare a clubului în anii trecuți, de aceea vom continua să apelăm la fanii noștri prin toate campaniile pe care le vom desfășura, însă sper să atragem mai ușor mediul privat lângă noi”, a declarat managerul general Ciprian Jurubescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button