Sport

SR BRAȘOV, victorie pe „Tineretului”!… ACS Kids Tâmpa – AFC Odorheiu Secuiesc nu s-a putut disputa nici astăzi

  • srbrasov_12.png
 

SR Brașov, echipa fanilor „stegari”, a acumulat încă 3 puncte astăzi, în Seria a 5-a a Ligii 3 la fotbal, după victoria cu 2-1 obținută pe Stadionul „Tineretului” în fața celor din Plopeni, Robert Elek fiind omul meciului.

Atacantul venit de la CSA Steaua a deschis scorul în minutul 6, când a trimis în plasă din pasa lui H. Popa. Oaspeţii au egalat în prelungirile primei reprize, când Vlad a transformat o lovitură de la 11 metri contestată de braşoveni. În minutul 71, acelaşi H. Popa a centrat perfect de pe partea dreaptă, iar Elek a trimis cu capul în poarta oaspeţilor.

Cu 21 p, SR Braşov rămâne pe locul 3 în ieraria seriei şi speră în continuare să termine seria pe locul secund.

„Obiectivul a fost să câştigăm cele 3 puncte. Am intrat puţin în jocul lor, fizic, în care noi nu dăm cel mai bun randament. Când am reuşit să punem mingea jos şi să avem posesia, au apărut ocaziile şi golurile. Am marcat pe faze lucrate. Din păcate, au fost momente în care nu am reuşit ce ne-am propus. Probabil, unii băieţi au trac, pentru că evoluează pe acest stadion pe care au jucat nume mari ale fotbalului braşovean. Sunt copii care trebuie să crească şi să câştige experienţă. E datoria mea să îi fac să treacă peste această presiune”, a declarat antrenorul Liviu Nicolae. 

Altfel, meciul ACS Kids Tâmpa – AFC Odorheiu Secuiesc  nu s-a putut disputa nici astăzi, gazonul de pe „ICIM” fiind încă, parțial, acoperit de un strat gros de zăpadă.

„Am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a curăța gazonul. În condițiile epidemiologice în care se află Brașovul în această perioadă, am făcut tot ce a depins de noi, trei zile de muncă. Așteptăm decizia comisiilor abilitate din cadrul FRF și sperăm să primim vești cu primire la reprogramarea jocului”, a menţionat Nicolae Văduva, unul dintre antrenorii „urşilor”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare