Sport

SR BRAŞOV, victorie importantă la Blejoi. „Stegarii” au urcat pe locul 2. „Băieţii au demonstrat că merită să îmbrace acest tricou”

 

SR Braşov s-a impus clar în duelul din deplasare cu CS Blejoi, scor 4-1 (3-0).

Godri, Iordache, Moraru şi Cenk au marcat pentru SR Braşov, golul gazdelor fiind înscris de Lambru.

Cu acest succes, SR Braşov a urcat pe locul 2 în Seria a 5-a a Ligii 3, care duce în barajul de promovare, cu 2 puncte peste Blejoi şi 3 peste Sepsi 2.

„Ştiam că va fi un meci cu încărcătură. Se vede că aceşti copii capătă experienţă. Începem să învăţăm din greşelile pe care le-am făcut în trecut şi asta este cel mai important. Mă bucur că băieţii şi-au regăsit pasiunea pentru fotbal şi au trecut peste acest blocaj. Nu a fost uşor nici pentru ei. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi şi la bine şi la rău. Miercuri, fanii au venit şi i-au încurajat pe jucători, iar astăzi băieţii au demonstrat că merită să îmbrace acest tricou. Nu am câştigat nimic încă. Rămânem în această luptă pe care noi ne-am propus să o ducem, în condiţiile pe care le ştim. Mai avem două meciuri foarte grele, pe care le vom aborda cu încredere”, a declarat tehnicianul Liviu Nicolae.

Tot astăzi, Kids Tâmpa a cedat, în deplasare, la Tg. Secuiesc, 0-1.

„În prima repriză, gazdele au fost puțin peste noi, am întrat moi în joc. Golul a venit cu o execuție imparabilă, șut la vinclu. După pauză am întrat mai hotărâți pe teren, am arătat altceva și pe acest fond am avut și noi ocaziile noastre de a marca. Ținând cont că am ratat și acel penalty, pe final, cred că nu exagerăm dacă spunem că meritam un egal. Ar fi fost bun pentru moralul băieților, dar mergem înainte cu încredere pentru finalul de sezon”, a declarat Ciprian Anghel, antrenor Kids Tâmpa.

Ieri, liderul Corona Braşov a dispus de CSO Plopeni, 1-0 (Drăgoi), iar Olimpic Cetate Râşnov s-a impus pe terenul celor de la Astra 2, 1-0 (Lascu).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare