Sport

SR BRAŞOV, victorie cu FK Miercurea Ciuc U19 / UPDATE. Încă o victorie…

  • sr_108.jpg
 
UPDATE. Într-un nou meci amical desfășurat astăzi, SR Brașov a dispus cu 1-0 de Sepsi Sf. Gheorghe U19
………………………………………………………………………………………………….

SR Braşov a trecut cu 2-0 de FK Miercurea Ciuc U19, într-o partidă amicală disputată ieri, la Tărlungeni. Golurile au fost marcate de Stoian și Nicoloiu.

„Am avut parte de cel mai dificil joc de până acum. Copiii au jucat la același nivel, dacă nu chiar un pic mai bine decât seniorii din Liga 2, s-a simțit categoric că e vorba de o campioană națională și o echipă ce a reprezentat țara în UEFA Youth League. Au făcut un pressing de invidiat din primul până în ultimul minut fără să ne lase răgaz pentru o preluare sau 2 pase. În același timp a fost cel mai bun meci al nostru și mă declar cel mai mândru de când sunt pe banca echipei. Am arătat ca o echipă, am știut să luptăm, să suferim, să arătăm ca un grup care a putut răspunde agresivitații cu care ne-a întâmpinat adversarul, același cu care probabil o să fim întâmpinați și la Odorhei. Sper să nu fie doar euforia momentului, dar dacă echipa se prezintă în continuare ca astăzi și suntem feriți de accidentări şi suspendări nu avem cum să pierdem meciurile oficiale ce ne stau în față. Referitor la accidentări, ne lipsește în continuare Nicolau, cu șanse mici de revenire până la meciul de la Odorhei, şi Rența, cu niște probleme musculare. Am avut parte de cel mai bun antrenament înaintea partidei de la Odorhei. Îmi place ce am văzut și ce am reușit să atingem în perioada de pregătire”, a declarat pentru Facebook SR Brasov tehnicianul Sorin Corâiu.

Astăzi, de la ora 14.00, SR Braşov va susţine ultimul test înainte de reluarea campionatului Ligii 3, la Sf. Gheorghe, cu Sepsi U19.

FOTO: Facebook SR Brasov 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare