Sport

SR BRAŞOV, victorie clară cu Sepsi II

 

După o perioadă grea, cu 4 meciuri fără victorie, între care 3 înfrângeri, SR Braşov a început excelent returul Ligii 3, Seria a 5-a.

„Stegarii” s-au impus astăzi, 2-0, în duelul cu formaţia de pe poziţia a doua, Sepsi II Sf. Gheorghe. După o primă repriză „albă”, în care braşovenii au ratat câteva şanse clare de gol, Răchişan, lansat excelent de Dedu, a deschis scorul. Trebuia să fie 2-0 în minutul 70, când Şerban a marcat după o gafă a portarului oaspeţilor, însă reuşita a fost anulată de tuşier, care a oprit faza pentru că Gedo ar fi jucat mingea cu mâna în afara careului. Din lovitura liberă acordată, Olteanu a zguduit transversala, mingea a ajuns la Dedu, care a trimis în plasă. Putea fi 3-0, însă reuşita lui Sandu a fost anulată pentru ofsaid.

După acest succes, SR Braşov a acumulat 11 puncte şi a urcat pe locul 7, fiind acum la şase lungimi de poziţia a patra, ultima care duce în play-off, ocupată de KSE Tg. Secuiesc. În runda viitoare, „stegarii” se vor duela, în deplasare, cu Hermannstadt II.

 FOTO: captură video Steagu TV


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button