Sport

SR BRAŞOV, un nou test reuşit

  • sr_107.jpg

SR Braşov a obţinut un nou succes în perioada de pregătire din această iarnă. Ieri, „stegarii” s-au impus cu 2-1 pe terenul formaţiei Bradul Moroieni, golurile formaţiei de la poalele Tâmpei fiind marcate de Linguraru şi Manole.

„Am întâlnit un adeversar ce ne-a surprins cu multă calitate individuală. Sunt un pic supărat că am luat adversarul de sus și se pare că avem mereu probleme când jucăm pe suprafețe mai proaste, motiv pentru care – probabil – am jucat foarte slab și cu multe greșeli individuale. Am reușit totuși să câștigăm, să avem multe ocazii și să arătăm o siguranță în defensivă foarte bună. Am avut un penalty ratat, în minutul 14. De lăudat este prestația lui Linguraru, care se lipește ca o mănusă la gol în fiecare meci. În altă ordine de idei, ne lipsesc în continuare Elek și Căucă, mai ales Căucă, pentru că deși Moldoveanu este un portar bun, face și multe greșeli, motiv pentru care rămâne de văzut cine va apăra în viitor, pentru că la acest moment e nevoie de mai mult”, a declarat antrenorul Sorin Corâiu pentru pagina de Facebook SR Brasov.

Joi, SR Braşov va avea un nou test, cu AS Weidenbach.

Într-un alt meci amical, Kids Tâmpa a trecut de ACS Steagul Roșu Brașov, scor 5-2.

„A fost un meci bun de pregătire pe un teren greu. Ne-am adaptat însă bine condițiilor de joc și putem spune că am văzut multe plusuri în jocul băieților. O să încercăm să ne pregătim și mai bine, astfel încât să ne prezentăm în cea mai bună formă la primul meci oficial din 2022”, a declarat unul dintre antrenorii „urşilor”, Ciprian Anghel.

FOTO: Facebook SR Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare