Sport

SR BRAŞOV, un nou apel către fani. „Umplem «Tineretului»”

 

SR Braşov a început cu două rezultate pozitive partea a doua a sezonului Ligii 3, Seria a 5-a, 2-2 în deplasare cu Odorheiu Secuiesc şi 2-1 acasa cu CSO Plopeni. „Stegarii” s-au apropiat la 2 puncte de ocupanta locului secund, CS Blejoi, şi luptă pentru a ajunge în barajul de promovare în Liga 2.

După ce, la meciul cu CSO Plopeni fanii au cumpărat aproape 3.000 de bilete virtuale, conducerea clubului face un nou apel către suporteri, totul pentru a încerca să reducă din datoriile acumulate în ultimii ani.

Astfel, SR Braşov a pus în vânzare, prin intermediul site-ului bilete.ro, tichete virtuale pentru meciul e sâmbătă cu Astra II din etapa a 13-a a Ligii 3, Seria a 5-a. Biletele, care au un preţ simbolic, 5 lei, pot fi cumpărate aici: https://www.bilete.ro/sr-brasov-fc-astra-ii/sr-brasov-fc-astra-ii-27-mar-2021/.

Toţi banii încasaţi din vânzarea acestor tichete vor merge direct la ANAF pentru ca SR Braşov să poată redeveni eligibil pentru sponsorizări deductibile și finanțări ale activităților sportive. Conform ultimului certificat fiscal din 2020, clubul figurează cu o restanță fiscală de 217.372 lei.

Totodată, se vor organiza două tombole.

5 persoane care vor achiziționa un pachet de minimum 10 bilete până joi la ora 23:59 vor intra într-o tombolă specială vineri dimineața pentru a putea veni pe stadion la meciul de sâmbătă însoțiți de încă un prieten. Câștigătorii vor fi anunțați pe email și paginile noastre.

Apoi, cei care vor cumpăra un pachet de cel puţin 20 de bilete, vor intra automat după meci în tragerea la sorți pentru un tricou de joc al atacantului Robert Elek, marcatorul celor 4 goluri ale echipei în primele două meciuri oficiale din acest an. Câștigătorul va fi anunțat pe email și pe paginile noastre.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare