Sport

SR BRAȘOV. Un jucător important a plecat la Gaz Metan Mediaș! ASIGURĂRI…

 
Conducerea grupării SR Brașov, care evoluează în noul sezon în seria a 5-a a Ligii 3 la fotbal, a anunțat despărțirea de tânărul fotbalist Carlo Danciu, în vârstă de 21 de ani. Acesta a făcut saltul către prima divizie, fiind transferat de Gaz Metan Mediaș.
 
Pe contul de Facebook al formației suporterilor „stegari” s-a relatat că între managerul Ciprian Jurubescu şi reprezentanţii sportivului a avut loc o întâlnire, în urma căreia Carlo Danciu a renunţat la toate salariile restante.
 
„A fost o situație întâmplată înaintea sosirii mele la echipă, l-am dorit mult pe Carlo să rămână lângă noi, însă decizia lui era deja luată. Comitetul Director și oamenii care au ținut în viață această echipă au agreat această înțelegere. Avem soluții pentru orice post, vom arăta bine la ora primului joc oficial”, a dat asiigurări Ciprian Jurubescu.
 
Altfel, diseară, formația antrenată de Liviu Nicolae se va testa cu Astra Giurgiu, care se află într-un cantonament la Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare