Sport

SR BRAŞOV U16 va juca în Liga Elitelor

 

Echipa U16 de la SR Braşov, antrenată de Lucia Cormoş Ghioc, va evolua în sezonul următor al Ligii Elitelor. Grupare „galben-neagră” se află la prima participare în această competiţie organizată de FRF.

„Clubul SR Brașov se mândrește cu #CopiiiOrașului care confirmă rezultatele bune avute înainte de pandemia cu coronavirusul SARS-CoV-19. În campionatul trecut de Liga Elitelor U15, SR Brașov se afla pe primul loc în faza grupelor. Înscrierea de vara aceasta în cea mai titrată competiție de juniori ne oferă posibilitatea să continuăm proiectului de a crește #CopiiiOrașului”, au anunţat cei de la SR Braşov pe site-ul oficial.

Săptămâna trecută, SR Braşov U16 a câştigat cu 2-1 amicalul jucat cu AS Recolta Budila, formaţie din Liga 5 Braşov. Luca Gomboş şi Alex Toderaşcu au marcat pentru formaţia de la poalele Tâmpei.

În aceste zile, juniorii sunt într-un cantonament la mare, organizat cu ajutorul părinţilor. Luca Gomboş nu a plecat în acest cantonament, el pregătindu-se cu echipa de seniori.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button