Sport

SR BRAŞOV. Tibi Ghioane: „La noi, publicul este primul jucător, nu al 12-lea”. Căucă: „Cel mai dulce gol” / Ce a spus și antrenorul învinșilor, Ilie Stan?

 

După succesul reuşit în această seară în Cupa României, 1-0 cu FC Braşov (detalii aici: SR BRAȘOV a dat lovitura în Cupa României! Victorie contra… Scotch-ului servit de Primărie!), Tibi Ghioane, tehnicianul SR Braşov, a declarat: „Băieţii au reuşit să aplice exact ceea ce am pregătit în această perioadă şi suntem fericiţi. E greu, a trecut doar o lună, dar sunt foarte mulţumit de ei, de implicarea lor. Au fost extraordinari şi au demonstrat că merită mai multă atenţie şi din partea oficialităţilor. Le mulţumesc fanilor, care la majoritatea echipelor este al 12-lea jucător. La noi, publicul este primul jucător, fără să îi jugnesc pe fotbalişti. Le-am spus asta de la prima întâlnire. De aceea Căucă nu are numărul 1. Vom face, probabil, şi o campanie pe tema asta, suporterii sunt primul jucător pentru noi, nu al 12-lea. Vineri, avem un alt meci important, la Sepsi II. Ne bucurăm azi, de mâine începem să muncim din nou”.

Portarul Bogdan Căucă, cel care a marcat golul care a calificat-o pe SR Braşov în turul 4 al Cupei României, a menţionat: „Am câteva goluri la Liga 4. Mă bucur că am reuşit să marchez şi că echipa a câştigat. Cu siguranţă, este cel mai dulce gol pentru mine. Ne gândeam că avem o şansă, ştiam că cei de la FC Brașov vor veni demoralizaţi după rezultatele pe care le-au avut. A fost şansa noastră”.

De partea cealaltă, antrenorul Ilie Stan a comentat: „Vreau să îi felicit pe cei de la SR pentru atitudinea pe care au avut-o, pentru că şi-au dorit mai mult. Nu vreau să caut nici un alibi, m-aş face de râs. Ce mai e de spus? Nu am schimbat prea mult echipa, am înlocuit doar doi jucători. Le-am spus că trebuie să fim atenţi. Ce să fac mai mult? Îmi e greu să vorbesc”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare