Sport

SR Brașov – spre un nou succes în Liga 3

SR Brașov va juca sâmbătă, de la ora 14.00, pe Stadionul Tineretului, în compania echipei AFC Odorheiu Secuiesc. Meciul contează pentru etapa a doua din Seria a 6-a a Ligii 3 la fotbal.

În prima rundă, SR Brașov a câștigat disputa din deplasare cu Kids Tâmpa (Detalii, AICI), iar formația din Odorhei i-a învins pe cei din Gheorgheni cu 2-1.

SR Brașov mizează, ca de obicei, pe sprijinul fanilor

„Sâmbătă aștept să văd multă încredere cu mingea, întâlnim o echipă foarte bună din seria noastră, cu o agresivitate pozitivă. Acest sprijin primit din partea suporterilor s-a transformat, în duelul cu Kids, într-un răspuns clar al echipei noastre, imprimând agresivitate și efort în joc, ceea ce ne-a adus rezultatul favorabil. Acum, sprijinul suporterilor poate fi detaliul care face diferența, completat de jocul echipei noastre”, a declarat Liviu Nicolae (foto), antrenorul grupării SR Brașov.

Celelalte partide din etapa a doua a Seriei a 6-a din Liga 3 sunt programate tot pentru mâine, astfel: Ciucaș Tărlungeni – CSO Plopeni; CS Gheorgheni – Tricolorul Breaza; Olimpic Zărnești – Kids Tâmpa Brașov; Olimpic Cetate Râșnov – CSO Băicoi.

ACSM Codlea, care evoluează în Seria a 7-a din Liga 3, va întâlni sâmbătă, pe teren propriu, în runda secundă, echipa din Blaj.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button