Sport

SR BRAȘOV. ȘOC la echipă…

  • naghi_2.jpg
S-a încheiat colaborarea dintre antrenorul Sorin Corâiu și SR Brașov, după înfrângerea echipei fanilor „stegari” cu Kids Tâmpa, în deplasare, 1-2, în play-out-ul Ligii 3 la fotbal, Seria a 5-a.
 
„Sunt împăcat cu munca mea la această echipă, pentru că am reușit să câștigăm multe puncte în situația dată. A fost o experiență profesională foarte frumoasă pentru mine și mă bucur că am avut prima mea experiență ca antrenor la o echipă de Liga 3 aici. Împreună cu cei din conducere, am decis că un șoc la echipă este benefic în acest moment și sunt convins că formația va câștiga sâmbătă și se va menține în Liga 3. Rămân suporter al acestei echipe și deschis către o posibiliă viitoare colaborare, fie că e vorbă de o grupă de juniori sau chiar din nou la seniori”, a declarat, printre altele, Sorin Corâiu, după 5 luni petrecute la SR Brașov.
 
Pentru partida cu FC Hermannstadt II, unde SR Brașov trebuie să câștige ca să se mențină în al treilea eșalon, „galben-negrii” vor fi pregătiți de Ioan Naghi (foto), ajutat de Robert Elek și Cenki Firat.
 
Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stadionul „Tineretului”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare