Sport

SR Braşov şi Colţea 1920 Braşov, din nou împreună. Liviu Nicolae preia echipa cu care a fost aproape de promovarea în Liga 2

SR Braşov şi Colţea 1920 Braşov, din nou împreună.. SR Braşov a anunţat, pe Facebook, încheierea unui nou parteneriat cu Colţea 1920 Braşov. Cele două entităţi au mai colaorat recent, iar în sezonul 2020-2021, SR Braşov, condusă de managerul Ciprian Jurubescu şi antrenată de Liviu Nicolae, a fost aproape de accederea în Liga 2, oprindu-se în playoff-ul de promovare.

SR Braşov şi Colţea 1920 Braşov, din nou împreună. „Dragi stegari, suntem onorați să anunțăm faptul că SR Brașov și Colțea Brașov au încheiat un parteneriat pentru a dezvolta un proiect sportiv ambițios. Astfel, SR Braşov devine un club complet atât pe partea de copii și juniori cat și pe partea de fotbal feminin”, a anunţat SR Braşov pe Facebook.

Ciprian Jurubescu revine astfel ca manager general al grupării, preşedinte urmând să rămână Horaţiu Culcear.

Liviu Nicolae va fi din nou antrenor principal, iar reunirea este programată mâine seară, la ora 18.00, pe Stadionul Tineretului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button