Sport

SR Braşov, şansă ratată. „Stegarii” au condus cu 2-0 la Râşnov, dar…

În runda a doua a play-off-ului Ligii 3, Seria a 5-a, la Râşnov, a avut loc azi derby-ul Ţării Bârsei, cum este cunoscut duelul dintre Olimpic Cetate şi SR Braşov.

„Stegarii” au condus la pauză cu 2-0, după „dubla” reuşită de D. Popa, după pauză râşnovenii reuşind să egaleze, golurile fiind marcate de Roşu şi Ciopo.

În cealaltă partidă a rundei, CS Blejoi a remiuat cu CSO Plopeni, scor 1-1.

Astfel, după primele două etape din play-off, pe prima poziţie în Seria a 5-a este CS Blejoi, cu 46 p. Apoi, lupta pentru locul secund este una interesantă, toate cele trei formaţii, CSO Plopeni – 34 p, SR Braşov – 32 p şi Olimpic Cetate Râşnov – 31 p, având şanse.

În runda următoare, SR Braşov se va duela pe „Tineretului” cu CS Blejoi, iar Olimpic Cetate Râşnov se va deplasa la Plopeni.

Kids Tâmpa, remiză cu „lanterna”, Zărneşti, înfrângere acasă

În play-out-ul Seriei a 5-a, Kids Tâmpa Braşov a remizat în deplasare cu KSE Târgu Secuiesc. Plăiașu și Nechita au marcat pentru braşoveni. Într-o altă confruntare, Olimpic Zărneşti a pierdut acasă, 2-3, cu Sepsi II Sf. Gheorghe.

În ierarhie, Kids Tâmpa (19 p) ocupă locul 4, iar Olimpic Zărneşti e pe 5, cu 17 p, la egalitate cu ultima clasată, KSE Târgu Secuiesc.

În etapa următoare se va juca meciul Kids Tâmpa – Olimpic Zărneşti.

FOTO: Facebook Olimpic Cetate Râşnov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] SR Brașov – cam departe de promovare. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare