Sport

SR BRAȘOV. REZULTATUL amicalului cu Astra Giurgiu…

  • srbrasov_4.png
 
SR Brașov, echipa de Liga 3 antrenată de Liviu Nicolae, se pregătește intens pentru startul în noul sezon competițional.
 
Astfel, ieri, la Tărlungeni, gruparea suporterilor „stegari” s-a testat cu Astra Giurgiu, prim-divizionara fiind în cantonament la Brașov.
 
Trupa de primă ligă a învins cu 2-0, grație golurilor marcate de juniorul Andrei Zaharia și de Valentin Gheorghe. În plus, Merloi a ratat un penalty.
 
SR Braşov a folosit fotbaliștii: Căucă – Răducanu, Moraru, E. Renţa, Dobrean – Burlacu, Iordache – H. Popa, Sandu, Răchişan – Cenk.

Au mai jucat: Maxim – Boriceanu, Mândru, Csongor, Dumitrovici, Păduraru, D. Renţa, Tudorie, Savu, Gomboş, Mircescu, Burnete, D. Popa.

„A fost un prim joc amical pentru echipa noastră, în compania unei formaţii de Liga 1. Totodată, a fost şi singurul test înainte de primul meci oficial, cel din Cupa României. În mare parte, mă pot declara mulţumit de atitudinea băieţilor. Au respectat sarcinile din punct de vedere tactic, chiar dacă au apărut schimbări în ultima perioadă din punct de vedere al modelului de joc, al filosofiei mele. Îi felicit pentru modul în care au reuşit, într-un timp scurt, să înţeleagă ceea ce îmi doresc de la această echipă. Greşelile individuale le putem corecta în perioada următoare”, a declarat antrenorul Liviu Nicolae.

Foto 2: Facebook Astra Giurgiu
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare