Sport

SR Brașov – rezultat nefavorabil cu Odorhei / Update. Rezultatele zilei

SR Brașov a jucat astăzi, pe Stadionul Tineretului, cu AFC Odorheiu Secuiesc. Meciul a contat pentru etapa a doua din Liga 3 – Seria a 6-a la fotbal.

Din păcate, gazdele au pierdut în fața harghitenilor cu scorul de 1-3, deși au dominat meciul și și-au creat destule ocazii. Dima a înscris pentru SR Brașov.

Antrenorul Liviu Nicolae a început partida cu următorul 11: Băilă – D. Popa, Crețu, Stoian, Sezer, Demeter, Danciu, Dima, Răchișan, Șerban, Savu. Pe parcurs au fost efectuate mai multe schimbări.

Astfel, SR Brașov a rămas în clasament cu cele 3 puncte cucerite din meciul cu Kids Tâmpa, susținut în deplasare în runda anterioară. AFC Odorheiu Secuiesc este singura echipă cu punctaj maxim din această grupă.

În etapa viitoare, formația fanilor stegari va juca la Breaza, pe 14 septembrie, în compania celor de la Tricolorul.

Update. Celelalte scoruri consemnate în etapa a doua din Liga 3 – Seria a 6-a la fotbal: Ciucaş Tărlungeni – CSO Plopeni 0-2; CS Gheorgheni – Tricolorul Breaza 0-0; Olimpic Zărneşti – Kids Tâmpa Braşov 1-0;
Cetate Râşnov – CSO Băicoi 0-2.

ACSM Codlea a pierdut și disputa cu CIL Blaj, 0-1, din runda secundă a Seriei a 7-a.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button