Sport

SR BRAȘOV. Răchișan, ACCIDENTARE URÂTĂ!… Deplasare dificilă / Kids Tâmpa, meci cu Plopeniul

 

SR Brașov are un început nefast în noul sezon de Liga 3 – Seria a 5-a, acumulând doar un punct din primele 3 etape.

Sâmbătă, „galben-negrii” evoluează la Blejoi, antrenorul Robert Elek declarând: „Ne așteaptă o deplasare mai grea decât precedenta, suntem conștienți că nu asta e fața echipei, am vorbit cu băieții, le-am zis că trebuie să arătam altceva, pentru a putea aduna puncte și pentru a ne demonstra nouă că sezonul trecut nu a fost întâmplare că am terminat pe locul 2 în serie. Din păcate, suferim la partea fizică, pentru că nu am avut pregătire de vară, ne-am adunat destul de târziu și asta se vede, dar nu e o scuză, trebuie să arătam că această echipă are valoare și că indiferent pe ce teren jucăm, mergem să câștigam! O să fie un meci de luptă, deoarece în sezonul trecut am câștigat la Blejoi și am urcat pe locul 2.  Cu siguranță, gazdele vor să-și ia revanșa, însă noi vom merge să câștigam și să intrăm pe o pantă ascendentă din punct de vedere al jocului, dar și din perspectiva punctelor – trebuie să începem să adunăm”.

Din păcate, cei de la SR Brașov nu pot conta pe aportul lui Răchișan, care a suferit o fractură de metatarsian și, probabil, nu va mai juca până la finele anului.

Altfel, din informațiile noastre, Dobrean s-a retras.

În aceeași serie din Liga 3, ACS Kids Tâmpa se va confrunta cu CSO Plopeni, pe Stadionul „ICIM”, tot sâmbătă, de la ora 17.00.
 
„Cea mai importantă problemă în startul campionatului a fost aceea că nu am avut atitudine. La Sibiu, însă, a fost altceva. Puteam să și câștigăm, am condus până în minutul 87, dar rezultatul a fost echitabil. Am întâlnit o echipă bună, cu trei jucători din prima echipă a Sibiului, unul a fost chiar la Jocurile Olimpice din această vară. Dar am avut atitudine, iar aceasta ne poate aduce din nou un rezultat bun, pentru că talent avem. Acum vom întâlni un adversar de tradiție la acest nivel, cu fotbaliști experimentați. Trebuie să jucăm avansat, să încercăm să punem probleme constant și atunci putem câștiga”, a declarat Adrian Hârlab, directorul tehnic de la ACS Kids Tâmpa. 
 
Tenică și Stoica, accidentați de mai multă vreme, vor lipsi cu siguranță din echipa „alb-albaștrilor”, iar Potecu și Nechita sunt incerți. 
 
Înaintea meciului din runda precedentă, au fost legitimați Iulian Nechita (venit de la FC Brașov) și Andrei Dima (venit de la Viitorul Găești), cei doi debutând deja pentru Kids Tâmpa.
 
Foto: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare