Sport

SR Brașov, Primăria și… Arda Turan

 

Emoționantă scrisoarea deschisă a conducerii SR Brașov adresată primarului, cu interesanta ofertă lansată – vezi AICI: SR BRAȘOV. În atenția lui George Scripcaru! Scrisoare deschisă… Fanii „stegari” și, de altfel, mai toți iubitorii fotbalului din oraș și județ au fost sensibilizați, mai puțin reprezentanții municipalității (deocamdată…), aceștia ținând în continuare brandul FC Brașov la sertar, în așteptarea unei oportunități favorabile.

Vremurile sunt incerte acum, când formația SR Brașov, strânsă la buget – să recunoaștem, este bine poziționată, deși în Liga 3, iar Corona, favorita autorităților locale, a renăscut din diverse interese, repornindu-și dorita ascensiune din campionatul județean, bătându-se umăr la umăr – pentru supremație – cu Precizia Săcele și cu Colțea. În plus, clubul „galben-albastru” are o imagine făcută țăndări, în dârele bugetare ale cazului de încălcare a regulamentului internațional antidoping care a făcut înconjurul mapamondului.

Așadar, în prag de alegeri locale, într-un climat politic complicat, nu pare indicat să forțezi nota (deși ai dori), să te alături, lipicios, unei grupări cu bube – s-a cerut, acolo, mult mai vocal ca-n alte dăți, efectuarea unui audit la toate secțiile, iar șefii să nu mai fie numiți pe criterii politice ori de vasalitate față de jupân, ci strict pe bază de competențe profesionale.

Prin urmare, după o analiză sumară, ar fi indicat să intri într-o așteptare silențioasă, într-un mimat joc de glezne – cum ar veni, pentru a plusa atunci când nu va exista riscul unor pierderi colaterale.

Apropo, un amic din sistemul local mi-a șoptit că Primăria va colabora cu SR Brașov, atunci când Arda Turan (foto) se va transfera la FCSB, în ciuda intențiilor aruncate, din când în când, înspre mass-media. Ar fi frumos să nu fie, totuși, adevărat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare