Sport

SR BRAŞOV, prima înfrângere în noul sezon

 

SR Braşov a suferit prima înfrângere în noul sezon al Ligii 3 la fotbal – Sera a 5-a. Pe „Tineretului”, „stegarii” au cedat, 1-2, în faţa formaţiei ACS Odorheiu Secuiesc, în runda a doua a campionatului.

Horia Popa a deschis scorul în minutul 37, dintr-un penalty obţinut de Răchişan, însă în startul reprizei a doua, autogoul lui Mândru şi reuşita lui Turcu au făcut ca punctele să meargă la gruparea din Harghita. Mai multe detalii aici: SR BRAȘOV – Odorheiul Secuiesc, AMĂRĂCIUNE în tabăra gazdelor! Scor…

„Mă aşteptam la un meci greu, cu un adversar dificil. Îmi pare rău că am pierdut, din cauza unor greşeli personale. Apreciez, în schimb, efortul băieţilor şi faptul că s-au luptat şi au încercat până în final să câştige acest joc. Acesta este fotbalul. Vom continua drumul pe care am pornit şi vom face tot ce ţine de noi să ne îndeplinim obiectivele”, a menţionat tehnicianul Liviu Nicolae.

„E un rezultat foarte prost. Am avut meciul în mână, am intrat cu 1-0 la pauză, pe fondul unui joc bun al nostru. După pauză au fost nişte greşeli care ne-au costat. Din păcate, primul meci acasă după o lungă aşteptare a fost un eşec. Mi-aș fi dorit mult să mă bucur după această partidă. Ne-am pus mari speranţe în acest duel. Trebuie să rămânem cu capul sus, să ne gândim că a fost un accident. Am demonstrat că avem o echipă valoroasă în primele partide”, a menţionat şi căpitanul Horia Popa.

În runda următoare, SR Braşov se va duela, în deplasare, cu CSO Plopeni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare