Sport

SR BRAȘOV. Plecări, sosiri…

 

Ciprian Jurubescu, managerul general al SR Brașov, a dat detalii despre plecările și sosirile de fotbaliști la nivelul lotului antrenat de Liviu Nicolae.

Cea mai importantă pierdere este a lui Ștefan Răchișan, căruia nu i-a mai putut fi activată clauza de prelungire, cu un salariu superior, din cauza bugetului drămuit la maximum al clubului fanilor „stegari”. Apoi, Mălin Șerban a revenit la Olimpic Zărnești, după expirarea împrumutului, formația de Liga 4 nemaifiind de acord să-l lase pe fundaș la gruparea „galben-neagră”. La rândul său, Andrei Mircescu a optat să evolueze la Olimpic Cetate Râșnov, tot în Seria a 5-a a Ligii 3.

La capitolul sosiri, Jurubescu a anunțat transferul lui Robert Elek, de la CSA Steaua București, menționând și achiziționarea mijlocașului Raul Ignat de la prim-divizionara Gaz Metan Mediaș. De asemenea, au fost aduși doi jucători de la Precizia Săcele, Ciurea și Dușa, și doi juniori de la Colțea Brașov, Savu și Codri.

„Suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști și, cu siguranță, vor mai fi transferuri până la începerea părții secunde a Ligii 3. Trebuie, însă, să ținem cont și de bugetul, limitat, la care contribuie inimoșii suporteri ai noștri, pe care ne putem baza”, a mai spus Ciprian Jurubescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare