Sport

SR BRAŞOV, pedepsită eronat. Dovada că FRF a gafat

  • raport_3.jpg
  • cauca.png
  • foaie.jpg
 

FRF a decis ca SR Braşov să piardă cu 0-3 confruntarea cu Sepsi Sf. Gheorghe, câştigată pe teren, 2-0, pentru că l-ar fi folosit pe Bogdan Căucă în stare de suspendare.

Totuşi, realitatea e alta, iar „stegarii” au şanse mari să îşi recupereze punctele.

Astfel, după cum se vede în foto 2, conform raportului joc, Bogdan Căucă a primit un cartonaş galben în partida din deplasare cu CS Blejoi, din runda a parta a campionatului, care mai apoi ar fi dispărut din statisticile oficiale, arbitrul trecându-l în dreptul lui Crihan, care a fost doar rezervă (foto 4). Foto 3, captură meci CS Blejoi – SR Braşov, arată clar că Bogdan Căucă a fost sancţionat pentru întârzierea jocului. Astfel, cum portarul a încasat cartonaşe galbene în rundele 1 (Sepsi II), 2 (Hermannstadt II), 4 (CS Blejoi) şi 7 (AFC Odorheiu Secuiesc), el nu a jucat în partida din runda a opta, cu FC Pucioasa şi nu avea cum să fie suspendat pentru disputa cu Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a zecea.

FOTO 1: Facebook SRBrasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare