Sport

SR Braşov – Olimpic Zărneşti, live video. Update. Rezultat final…

SR Braşov – Olimpic Zărneşti, live. Update: SR Braşov a câştigat cu 2-1 partida cu Olimpic Zărneşti, golurile fiind marcate de Mihai Ion în minutele 8 şi 10, respectiv Mariean, din penalty, în prelungiri. Răchişan şi Danciu au ratat două lovituri de la 11 metri. Cu 23 p. SR Braşov a urcat pe locul 3 ce puţin până mâine, când Olimpic Cetate Râşnov (21 p) va juca pe teren propriu cu CS Păuleşti. Tot mâine vor fi faţă în faţă şi primele două clasate, CS Blejoi (35 p) şi CSO Plopeni (27 p).

SR Braşov – Olimpic Zărneşti, live. În runda a 15-a a Ligii 3, Seria a 5-a, ultima care se joacă în acest an, Stadionul „Tineretului” va fi gazda unui nou derby local.

De la ora 14.00, SR Braşov se va duela cu Olimpic Zărneşti, confruntarea fiind transmisă de Steagu TV.

SR Braşov – Olimpic Zărneşti, live, preluare Steagu TV:

Optimism în tabăra „stegară”

„Stegarii” speră în continuare să prindă barajul de promovare. Acolo vor merge primele două clasate la finalul play-off-ului care va avea loc în primăvara anului viitor. Momentan, cu 20 p, SR Braşov este pe locul 4, ultimul care duce în play-off. Pe primele trei poziţii sunt CS Blejoi – 35 p, CSO Plopeni – 27 p şi Olimpic Cetate Râşnov – 21 p. Cu 12 p, Olimpic Zărneşti e ultima în ierarhie.

„Derby-ul Munţilor”, cum este numit acest duel de fanii „stegari” a fost prefaţat pe srbrasov.ro.

„Rezultatul obținut etapa trecută (n.r. – 2-1 cu Cetate Râșnov) nu înseamnă nimic fără o continuitate la fel de bună în meciul de astăzi. Adversarul este mult mai periculos decât o arată locul din clasament. Va trebui să muncim foarte mult pentru a obține o victorie. Băieții au parte de încredere totală din partea mea și a staff-ului. Sunt sigur că aceștia se vor ridica la înălțimea așteptărilor mele și ale suporterilor”, a declarat antrenorul „galben-negrilor”, George Suciu, conform srbrasov.ro.

FOTO: Facebook SR Braşov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button