Sport

SR BRAȘOV, înaintea reluării Ligii 3! Ce a relatat antrenorul Liviu Nicolae…

 
După amicalul cu Colțea, echipă din Campionatul Județean de fotbal, câștigat de SR Brașov cu 5-1, golurile „galben-negrilor” fiind înscrise de Rența – 2, Dumitrovici – 2 și Brânzea, antrenorul formației de Liga 3, Liviu Nicolae, a constatat: „Sunt mulțumit în mare parte de prestația jucătorilor, deși încă mai există câțiva care uită sau se dereglează total în timpul meciului, însă este important că majoritatea a înțeles ceea ce trebuie să facem în anumite momente și cu siguranță vom putea alinia un prim 11 ideal, plus 7, 8 jucători care pot intra în acest prim 11”.
 
Potrivit contului de Facebook al SR Brașov, Liviu Nicolae a mai punctat: „În două săptămâni va începe campionatul și eu mă declar foarte mulțumit de implicarea și pregătirea băiețiilor. Îmi doresc ca toate aceste lucruri să se vadă și pe teren, la începerea meciurilor oficiale”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button