Sport

SR Brașov îl ține la distanță pe primarul Coliban / „Nu există o fuziune cu FC Brașov”

SR Brașov îl ține la distanță pe primarul Coliban.

Gruparea fanilor stegari a ținut să facă o serie de precizări, după ce primarul Allen Coliban s-a arătat entuziast de demararea proiectului „Un oraș, o echipă” – Detalii, AICI. Asta după ce FC Brașov a ajuns în Liga 3, întrucât nu și-a luat licența pentru eșalonul secund.

SR Brașov îl ține la distanță pe primarul Coliban

Iată ultimul comunicat emis de cei de la SR Brașov:

„Dat fiind modul în care părți din presa locală și din cea națională au raportat despre proiectul de colaborare dintre SR Brașov și Primăria Municipiului Brașov, clubul nostru dorește să aducă anumite precizări.

În primul rând, nu este vorba de o fuziune între SR Brașov și FC Brașov – Steagul Renaște. Clubul suporterilor stegari își va continua activitatea sub aceeași formă și societate, cu același staff administrativ și aceeași echipă tehnică, singura modificare de natură sportivă fiind promovarea câtorva juniori promițători din Academia FC Brașov – Steagul Renaște în lotul de seniori al SR Brașov.

Procesul de atribuire a brandului FC Brașov către SR Brașov va avea loc nu mai devreme de startul sezonului 2024-2025. Această eventuală atribuire iarăși nu poate fi descrisă drept o fuziune, întrucât Primăria Municipiului Brașov deține brandul, el fiind cesionat pentru o perioadă determinată de timp fostei echipe din liga secundă.

Modificările de statut nu vor însemna «nașterea» unui club nou, ci doar facilitarea accesului în actualul club SR Brașov pentru autoritățile locale și mediul privat de afaceri.

Nu există o fuziune, clubul SR Brașov rămâne pe drumul lui și continuăm să ținem Steagu’ sus împreună!”.

„«Un oraș, o echipă» este proiectul care reunește năzuințele și resursele comunității pentru revigorarea fotbalului brașovean. Este momentul să reunim toate elementele necesare unei construcții solide (brand, suporteri, finanțare, academie, infrastructură) într-un singur club, care să continue istoria și tradiția FC Brașov. Am încredere că acordul dintre cele două cluburi are puterea de a aduna în jurul proiectului toată suflarea stegară și voi solicita Consiliului Local susținerea acestuia”, declarase ieri primarul Allen Coliban.

Foto: Arhivă SR Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare