Sport

SR Braşov îl aşteaptă pe Cristiano Ronaldo. Ofertă clară pentru starul portughez

SR Braşov îl aşteaptă pe Cristiano Ronaldo. SR Braşov, clubul înfiinţat de fanii „stegari” în 2017, după ce FC Braşov a intrat oficial în faliment, a anunţat pe Twitter că încearcă să îl aducă sub Tâmpa pe Cristiano Ronaldo. Portughezul şi-a reziliat recent contractul cu Manchester United.

„Conducerea clubului nostru a decis să îi ofere lui Cristiano Ronaldo un contract până la finalul sezonului actual. Cei 516.35 euro/lună (2.550 lei) arată cî suntem decişi să construim o echipă care poate accede în play-off-ul Ligii 3 și ataca promovarea”, este comunicatul postat pe Twitter de SR Braşov.

SR Braşov îl aşteaptă pe Cristiano Ronaldo. Bineînţeles, este o glumă, „stegarii” recidivând după ce, în momentul în care se spunea că Elon Musk va petrece Halloween-ul, au postat un alt mesaj haios.

„Clubul nostru din Brașov, un oraș aflat la aproximativ 30 de km de Castelul Bran, vrea să-și informeze fanii că este în negocieri avansate cu Elon Musk pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni, care implică un proiect pe 5 ani, iar obiectivul final va fi accederea în grupele UCL. Apoi, alarma a sunat și am realizat că avem deplasare la Sfântu Gheorghe sâmbătă viitoare, în etapa a 11-a din Liga 3. Mulțumim pentru înțelegere”.

„1000 pentru Steagu”

Altfel, SR Braşov a anunţat că va pune în vânzare bilete online sub campania „1000 pentru Steagu”. Campania vizează ultimele două meciuri pe care braşovenii le vor juca în 2022 pe „Tineretului”.

„Biletele începând de la 10 lei sunt disponibile pentru achiziție online și sunt destinate tuturor categoriilor de vârstă. De la suporteri, la Family Zone, până la acces VIP. O noutate pentru acest meci o reprezintă faptul că biletele sunt din nou disponibile pentru achiziție online. Bilete care până de curând puteau fi cumpărate doar în ziua meciului sau cu rezervare prin email, acum pot fi găsite direct pe portalul bilete.ro și pe site-ul clubului srbrasov.ro. Preţuri: Tribuna 2: 10 lei; Zona Family: 30 lei; Fotolii: 50 lei”, au anunţat cei de la SR Braşov.

„În meciul de sâmbătă suntem în luptă directă cu Cetate Râșnov pentru un loc în play-off. Vrem să arătăm că Steagu are susținere din partea brașovenilor. Pentru asta am lansat campania «1000 pentru Steagu». Ne dorim să atingem 1000 de bilete vândute pe meci, ceea ce poate fi posibil având în vedere că ne-am apropiat constant de acest număr în meciurile de acasă din acest sezon”, a declarat Ion Gurgu, manager SR Brașov.

FOTO: Twitter Cristiano Ronaldo


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] SR Braşov îl aşteaptă pe Cristiano Ronaldo. Ofertă clară pentru starul portughez […]

Back to top button