Sport

SR BRAŞOV. Horia Popa: „Faptul că sunt căpitanul acestei echipe mă responsabilizează”

 

Horia Popa, căpitanul „stegarilor”, a avut un start de sezon excelent, cu patru goluri marcate până acum, ultimele două fiind decisive pentru cele trei puncte obţinute în victoria din deplasarea de la Blejoi cu CSO Plopeni.

Căpitanul a vorbit despre perioada de incertitudine din vară, dar şi despre startul de campionat, unul reușit pentru trupa antrenată de Liviu Nicolae.

„A fost un moment critic în vară. Mulţi dintre colegii mei nu ştiau dacă să rămână sau să plece. Nu mai aveam unde să ne antrenăm, eram 10 cu toţii. Era clar că era nevoie de o schimbare. Am zis mereu că ceea ce s-a întâmplat este cel mai bun lucru pentru această echipă şi le cer oamenilor să aibă încredere în noua conducere. Şi pentru noi este O.K. Avem condiţii excelente de pregătire, un staff tehnic foarte bun. Avem şi un kinetoterapeut, căruia îi mulţumesc că ne ajută, aveam nevoie de el. Avem şi sponsor tehnic, Acerbis România, care se ocupă de imaginea noastră. Totul este porfesionist, avem tot ce ne trebuie pentru a face performanţă. Lotul este unul foarte bun. Cred că cei care au venit la SR Braşov şi-au îndeplinit un vis. Este deja un grup unit, integrarea s-a făcut rapid şi asta se vede şi pe teren”, a declarat Horia Popa.

„Am trecut peste o perioadă atipică, din cauza pandemiei. A fost o vacanţă forţată foarte lungă, după care nu a existat o perioadă normală de pregătire. Staff-ul a lucrat însă foarte bine la antrenamente şi a reuşit să ne ferească de probleme medicale. Am ajuns şi la un nivel bun şi asta este îmbucurător. Startul de sezon a fost entuziasmant. Rezultatele nu au fost întâmplătoare, au venit în urma unor prestaţii bune. Am spus-o, ceea ce s-a întâmplat cu Odorheiu Secuiesc a fost un accident. Poate, a fost bine că a venit acea înfrângere. Ne-a trezit şi ne-a adus cu picioarele pe pământ. A urmat o victorie foarte importantă cu Plopeni. În ceea ce mă priveşte, faptul că sunt căpitanul acestei echipe mă responsabilizează pe teren şi în afara lui. Mi-am dorit acest lucru şi îmi dă încredere. Golurile reuşite de mine în acest start de campionat se datorează muncii echipei. Trei au fost din lovituri de la 11 metri, dar acestea au venit pentru că reuşim să ajungem des în careul advers. Îmi doresc să marchez în continuare, să ajut echipa. Obiectivul este o clasare în top 6. E prematur să vorbim despre altceva. Vom lua meci cu meci şi vom încerca să câştigăm fiecare partidă. Mai e mult de jucat”, a adăugat Horia Popa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button