Sport

SR Brașov – fără Gabi Stan / Noul antrenor principal, la început de drum

SR Brașov – fără Gabi Stan. Până la urmă, „Gabello” a făcut un pas înapoi, după ce la începutul anului fusese convins să dea o mână de ajutor pentru salvarea echipei fanilor „stegari” de la retrogradarea din Liga 3.

După ce Horia Popa a fost numit în funcția de manager la SR Brașov – vezi AICI, acum i-a venit rândul și noului antrenor principal să fie prezentat. Acesta este Rareș Forika și a fost secund la FC Brașov în mandatele lui Călin Moldovan și Dan Alexa. A fost un fundaș puternic, cu meciuri în prima ligă, tatăl său, Francisc Forika, fiind un biatlonist de valoare, coleg la CS Dinamo Brașov și cu Gheorghe Gârniță, vicecampion mondial în 1974 la Minsk.

„Este o nouă provocare pentru mine să mă alătur echipei SR Brasov. Îmi propun să aduc pasiune, strategie și dedicare la fiecare antrenament și fiecare meci. Sunt aici pentru a construi nu doar o echipă de fotbal, ci o familie care împărtășește aceeași viziune și determinare. Cu muncă în echipă, alături de staff-ul tehnic și cel administrativ, cu susținerea suporterilor, îmi doresc să ne atingem obiectivele. Haideți să începem această călătorie cu entuziasm și să demonstrăm că suntem aici pentru victorii mari”, a declarat Rareș Forika, potrivit contului de Facebook al SR Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare