Sport

SR BRAȘOV, derby cu Kids Tâmpa la startul unui nou sezon în Liga 3!

  • srbrasov_23.png
 

În prima rundă a noului sezon din Liga 3 la fotbal, Seria a 5-a, este programat derby-ul local Kids Tâmpa – SR Braşov. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stadionul „Tineretului”.

Înaintea disputei, SR Braşov a anunţat pe site-ul oficial că staff-ul tehnic a conturat lotul. „Stegarii” au precizat că până pe 5 septembrie ar mai putea apărea nume noi.

Lotul SR Braşov:

Portari, Bogdan Căucă, Andrei Maxim;

Fundaşi, Eduard Rența, Gödri András, Robert Hamciuc, Ovidiu Sterian, George Munteanu, Laurențiu Căpățână;

Mijlocaşi, Dragoș Sandu, Vlad Olteanu, Cristi Burlacu, Ștefan Nicolau, Andrei Dedu, Andrei Nicoloiu, Marius Avarvarei;

Atacanţi, Ștefan Răchișan, Carlo Danciu, Marius Savu, Norbert Vârtosu, Horia Popa.

„Avem un lot care s-a conturat frumos încă de la început: elanul, talentul și determinarea tinerilor sunt dublate acum și de experiența seniorilor.. Ne vom lupta cu «urșii», deci punem toată forța și determinarea să facem o partidă bună. Tactica este încrederea în șansa noastră. E un grup nou format, dar solid conturat”, au declarat antrenorii Florin Dârvăreanu și Laurian Păun înaintea disputei cu Kids Tâmpa.

De partea cealaltă, Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii „urșilor”, a relatat: „Ne bucurăm că începem campionatul și că suntem încă un sezon în al treilea eșalon fotbalistic al țării. Și mai frumos este că debutul de sezon aduce un derby care mereu a furnizat jocuri frumoase pentru fanii fotbalului din Brașov și nu numai. Ca la orice start, ne dorim să începem cu dreptul, chiar dacă venim după o eliminare în minutul 119 din Cupa României (cu KSE Tg. Secuiesc – n.r.). Adversarul a reușit să meargă mai departe în Cupă și are un moral poate mai bun, dar ne-am pregătit foarte bine toată săptămâna și vom oferi o replică pe măsură. Băieții sunt motivați să debuteze cu bine în noul sezon și să obțină un rezultat favorabil”. 

În prima etapă a Seriei a 5-a din Liga 3 se mai joacă partidele: KSE Tg. Secuiesc – Olimpic Zărnești; CSO Plopeni – CS Păulești; Sepsi II Sf. Gheorghe – Olimpic Cetate Râșnov; CS Blejoi – AFC Odorheiu Secuiesc.

Foto: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare